Do��czy�: 14 Mar 2025 Posty: 643 Sk�d: Stara Republika
Wys�any: 2025-01-24, 16:21� �
Dzi� dosta�em maila w kt�rym m.in. by�o o 10 darmowych spinach.
"Czekaj�c na dzisiejsze starcie w Bundeslidze mi�dzy Bayernem a M�nchengladbach, mo�esz skorzysta� z 10 darmowych spin�w w naszej ekscytuj�cej grze Mega Fortune."
Niby oferta skierowana jest wy��cznie do odbiorc�w maila wi�c sprawdzajcie swoje skrzynki lub po prostu zalogujcie si� na swoje konta i odpalcie slot Mega Fortune!
W moim przypadku wszystko si� zgadza�o za wyj�tkiem wygranej - ta wynios�a zaledwie 1,85 :/
ale przyznam �e jako� dwa tygodnie temu dosta�am 20 darmowych spin�w na Mega Fortune niestety r�wnie� nie uda�o si� tego zamieni� w godziwy ekwiwalent, cho� troszk� si� pobawi�am
Do��czy�: 14 Mar 2025 Posty: 643 Sk�d: Stara Republika
Wys�any: 2025-02-07, 16:47� �
Dzi� ponownie namawiam do sprawdzenia swoich skrzynek mailowych i szukania maila od betssona...
Ja dosta�em z tematem " Zacznij weekend z 10 darmowymi spinami..."
Owe spiny by�y do wykorzystania na automacie South Park i uda�o si� z nich wyci�gn�� blisko 20 pln. Nast�pnie musz�c spe�ni� wymogi obrotu wygran� zacz��em kr�ci� dalej za minimaln� stawk� i tak doszed�em do blisko 100 pln... Jednak wci�� brakowa�o wymogu obrotu wi�c podnios�em stawk� i bawi�em si� dalej i by� moment �e mia�em ju� blisko 400 pln ale ostatecznie sko�czy�em z 250 pln, kt�re przeznaczy�em ju� na zak�ady...
Nawiasem m�wi�c fajny ten South Parkowy automat - kilka rodzaj�w gier bonusowych, i to w�a�nie dzi�ki jednej z nich - przeganianiu hipis�w ustanowi�em sw�j rekord jednorazowej wygranej - 2800 �eton�w!!
Dzi� na skrzynk� dosta�em taki mail od Betsson.
10 darmowych spin�w w Mega Fortune, kt�re mo�esz wykorzysta� w wersji mobilnej i stacjonarnej.
Logujcie si� na konta i sprawdzajcie zawsze par� groszy wpadnie :)
U mnie niestety tylko 1.12E :)
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w Nie mo�esz odpowiada� w tematach Nie mo�esz zmienia� swoich post�w Nie mo�esz usuwa� swoich post�w Nie mo�esz g�osowa� w ankietach Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum Nie mo�esz �ci�ga� za��cznik�w na tym forum