� � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � �

�Og�oszenie�

Poprzedni temat ?&raquo Nast�pny temat
Komunikaty
Autor Wiadomo��
admin
Administrator

Do��czy�: 04 Gru 2025
Sk�d: Sunny Island
Wys�any: 2025-01-19, 13:29� �Komunikaty

Dw�ch pierwszych zwyci�zc�w zosta�o ju� nagrodzonych.

Wszystko to trwa�o nieco d�u�ej ni� by�o zak�adane ale bynajmniej wiemy co robi� by w przysz�o�ci sz�o to bardziej sprawnie.

Mianowicie rozchodzi si� o weryfikacje konta. Czyli osoby kt�re za�o�y�y konto g��wnie na potrzeby naszego konkursu i nie dokonywa�y �adnych transakcji finansowych na tym koncie proszone s� o wykonanie weryfikacji. To jest wys�anie kopii obu stron dowodu to�samo�ci na adres [email protected].

Poni�ej kopie maile jaki otrzyma� od doxxbet jeden ze zwyci�zc�w:

Cytat:
Witamy,

Informujemy, �e do Pana konta zostanie dopisany bonus NetPokerInfo. Przed przyznaniem bonusu chcieliby�my jednak przeprowadzi� weryfikacj� konta. Dlatego poprosimy o wys�anie kopii obu stron dowodu to�samo�ci na nasz adres [email protected]. Wtedy bonus zostanie dopisany do Pana konta.

Je�eli dokumentem wys�anym na weryfikacj� b�dzie dow�d osobisty albo prawo jazdy to prosimy, aby widoczne pozosta�y nast�puj�ce dane: imi� i nazwisko, data urodzenia, adres zamieszkania, termin wa�no�ci dokumentu.

Zamiast dowodu osobistego mo�e Pan r�wnie� wys�a� kopi� paszportu, a razem z nim dokument potwierdzaj�cy adres zamieszkania nie starszy ni� 2 miesi�ce (np. rachunek za pr�d, wyci�g z konta bankowego itp.)

Dzi�kujemy za wsp�prac�.

Pozdrawiamy,

Zesp� DOXXbet

Kilka dni po wys�aniu dokument�w wygrana pojawi�a si� na jego koncie. W tym miejscu r�wnie� podzi�kowania za wsp�prace i uzyskanie tych informacji od �r�d�a!
Kempez29

Do��czy�: 05 Kwi 2025
Wys�any: 2025-01-25, 18:22� �

admin, admin,
wygralem ostatni etap konkursu ekstraklasy.
mam juz poczynic jakies kroki w celu uzyskania nagrody?
admin
Administrator

Wys�any: 2025-01-25, 21:12� �

Cytat:
admin, admin,
wygralem ostatni etap konkursu ekstraklasy.
mam juz poczynic jakies kroki w celu uzyskania nagrody?

Zwyci�zcy kwietniowych rund b�d� zg�oszeni we wtorek po zako�czeniu 6 rundy. Je�eli twoje konto jak i pozosta�ych zwyci�zc�w zosta�o za�o�one i nie by�o na nim �adnych operacji got�wkowych (wp�aty / wyp�aty) warto je zweryfikowa� ju� dzi� stosuj�c si� do wiadomo�ci za��czonej w pierwszym po�cie.

Jak si� okaza�o w przypadku pierwszych dw�ch zwyci�zc�w - nie ma mo�liwo�ci otrzymania nagrody bez wcze�niejszej weryfikacji konta.

Wys�any: 2025-01-30, 10:06� �

Lista czterech zwyci�zc�w kwietniowych w�a�nie zosta�a przes�ana do sponsora konkursu.

1) sprutek - 20 EUR
2) kempez29 - 20 EUR
3) Pugalos - 20 EUR
4) zbynek35 - 20 EUR

Jak kto� z powy�szych nie ma jeszcze zweryfikowanego konta w DOXXbet to prosz� zastosowa� si� do wskaz�wek z postu pierwszego.

W przypadku otrzymania wygranej mo�na si� pochwali� tym wpisuj�c w tym w�tku stosowne info:)

Wys�any: 2025-01-06, 21:00� �20euro

wygralem jedna z kolejek, rowniez zweryfikowalem konto ale wplaty pieniazkow jak narazie brak ;/
admin
Administrator

Wys�any: 2025-01-07, 20:07� �

Kempez29 napisa�/a:
wygralem jedna z kolejek, rowniez zweryfikowalem konto ale wplaty pieniazkow jak narazie brak ;/

jeszcze troszk� cierpliwo�ci, mi osobi�cie te� zale�y by te wygrane by�y u was jak najszybciej... jakby si� nic nie zmieni�o do poniedzia�ku w tej kwestii prosz� da� zna� i b�d� interweniowa�

Wys�any: 2025-01-09, 20:09� �

admin, admin,
nie wiem do ktorego poniedzialku mialem dac znac a propo tych 20euro ale jest czwartek i nic sie nie zmienilo. pozdrawiam
admin
Administrator

Wys�any: 2025-01-11, 09:59� �

Dzi� dosta�em maila z informacj� i� �rodki powinny by� na waszych kontach. W przypadku za� gdy kto� mia� konto nie zweryfikowane powinien otrzyma� maila podobnej tre�ci co ten w pierwszym po�cie.

Mam nadzieje wi�c �e tak jest w rzeczywisto�ci i �ycz� udanego pomna�ania tych �rodk�w!

Do��czy�: 10 Lut 2025
Sk�d: Lublin
Wys�any: 2025-01-12, 18:45� �

Ja �rodki mam na swoim koncie.
admin
Administrator

Wys�any: 2025-01-04, 12:36� �

Lista zwyci�zc�w ostatnich 6 kolejek oraz klasyfikacji generalnej zosta�a przekazana sponsorowi do wyp�at nagr�d!

Gratuluje wszystkim zwyci�zcom i mam nadziej� �e w przysz�ym sezonie r�wnie� uda nam si� zorganizowa� podobny konkurs!

Wys�any: 2025-01-26, 13:36� �

Nagrody powinny by� ju� na waszych kontach!
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Nie mo�esz �ci�ga� za��cznik�w na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:�