Przy ustalaniu zwyci�zc�w zosta�y wzi�te pod uwag� wszystkie wymogi regulaminowe dotycz�ce przyznawania nagr�d.
Nagrodzonych prosz� o kontakt - czyli podes�anie mi na PW aktualnych login�w kont BET365 celem wyp�acenia nagr�d - czas do pi�tku!
I jeszcze informacje odno�nie kolejnej 6 rundy - zostanie ona rozegrana w dniach 12-13 stycznia - pary 6 rundy powinny pojawi� si� pod koniec tygodnia.
Do��czy�: 04 Gru 2025 Posty: 386 Sk�d: Sunny Island
Wys�any: 2025-01-10, 12:43� �
Wygl�da na to i� nagrody powinny by� ju� na waszych kontach! Przypominam o wymogu obrotu x2 przed ewentualn� wyp�at� lub transferem �rodk�w do pokera czy kasyna!
Wys�any: 2025-03-12, 10:48� �
Cytat:
Ja zaj��em 2 miejsce w 10 rundzie a u buka nic nie mam
Nagroda zosta�a przekazana na konto "kasaartura" podane na li�cie uczestnik�w i powinna by� na twoim koncie.
Je�eli dane konta si� zgadzaj� i nagrody nie ma to zapytam czy masz mo�e jaki� aktywny bonus w tym momencie? Mo�na te� wej�� w zak�adk� historia - oferty - dost�pne oferty i sprawdzi� czy tam nie ma �adnego oczekuj�cego do aktywacji bonusa.
Wys�any: 2025-03-13, 18:57� �
Wci�nij :popro� o kod oferty" i ci przyjdzie na email kod, nast�pnie wprowadzasz kod oferty i b�dziesz mia� kase na koncie...
Tak jak wspomina�em wcze�niej sprawd� te� czy nie masz jakiego� aktualnie bonusa, gdy� w takiej sytuacji mo�e on przepa�� gdy skorzysta si� z kolejnej oferty nie wyrabiaj�c wymogu pierwszego bonusa. Chyba �e masz zero na koncie wtedy prosisz o kod i grasz.
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w Nie mo�esz odpowiada� w tematach Nie mo�esz zmienia� swoich post�w Nie mo�esz usuwa� swoich post�w Nie mo�esz g�osowa� w ankietach Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum Nie mo�esz �ci�ga� za��cznik�w na tym forum