Przegl�daj�c ofert� na konkurs w skokach w Willingen postanowi�em ju� dzi� zagra� nast�puj�ca par�:
Prevc - Stoch
Typ - 2
Kurs - 2,55
Licz�, �e nie�le spisuj�cy si� ostatnio S�oweniec z�apie jaki� do�ek po podr�y do Japonii. Zreszt� w Japonii nie by�o praktycznie ca�ej czo��wki a umiej�tno�ci Stocha ceni� nieco wy�ej.
Stawka do�� du�a jednak bez przesady bo to tylko skoki i opr�cz formy wa�na jest r�wnie� aura, a ta ju� mi raz sp�ata�a mocno figla w konkursie indywidualnym w Zakopane gdzie mojego wielkiego faworyta zdmuchn�o wr�cz z progu :/
Co wa�ne kurs jest wa�ny do jutro do 15:30 - wi�c pewnie do momentu rozpocz�cia kwalifikacji. Zak�ad grany w betsson!
Do��czy�: 14 Mar 2025 Posty: 643 Sk�d: Stara Republika
Wys�any: 2025-02-01, 08:26� �
Cytat:
Prevc - Stoch
Typ - 2
Kurs - 2,55
To chyba p�ki co idzie zgodnie z twoimi przewidywaniami. Przegl�daj�c dzi� ofert� na skoki znalaz�em owy zak�ad ale to Stoch by� ju� w nim faworytem - kurs 1,8, za to na Prevca dawali 1,92.
Gdyby� wi�c chcia� z tego zak�adu zrobi� dzi� surebet wyszed� by ci ca�kiem �adny profit - blisko 10% zysku bez wzgl�du na wynik.
_________________ "R�b albo nie r�b. Pr�b nie ma." - "Imperium kontratakuje"
To chyba p�ki co idzie zgodnie z twoimi przewidywaniami. Przegl�daj�c dzi� ofert� na skoki znalaz�em owy zak�ad ale to Stoch by� ju� w nim faworytem - kurs 1,8, za to na Prevca dawali 1,92.
Gdyby� wi�c chcia� z tego zak�adu zrobi� dzi� surebet wyszed� by ci ca�kiem �adny profit - blisko 10% zysku bez wzgl�du na wynik.
Zostawi�em ju� jak by�o - do ko�ca wierzy�em w Kamila i ten mnie nie zawi�d�
I po pierwszej serii jest bardzo bardzo pozytywnie. By�o co prawda troszk� emocji kiedy na belce siada� Ziobro, gdy� wcze�niej �y�a nie zachwyci�, ale tym razem wiatr zadzia�a� na moj� korzy�� i Ziobro wypad� jeszcze s�abiej.
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w Nie mo�esz odpowiada� w tematach Nie mo�esz zmienia� swoich post�w Nie mo�esz usuwa� swoich post�w Nie mo�esz g�osowa� w ankietach Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum Nie mo�esz �ci�ga� za��cznik�w na tym forum